Üdvözlünk téged/titeket, A Karib-tenger kalózai szerepjátékos oldalán. Az oldalon temérdek cannon karakter mellett, keresett karakterek is megtalálhatók. Persze ötletszerűen megalkotott saját karakterek jelentkezését is szívesen vesszük. Legyél kalóz, kapitány, polgár, kuruzsló, örömlány, kannibál, misszionárius vagy katona, esetleg szirén, a lényeg, hogy kreatív légy! Az oldal az ismert filmsorozatra épül, mégis egy-egy újítással. Aktív adminok, és remek hangulat vár majd rátok!
Az oldal 2013. május 9-én nyitotta meg kapuit. (AZ OLDAL TELJES TARTALMÁT CSAK A REGISZTRÁLT TAGOK TEKINTHETIK MEG! )
✡ Tartózkodási hely : ahova a tenger sodor ♦ Hozzászólások száma : 14 ♦ Join date : 2013. May. 20.
Tárgy: Jack Sparrow Kapitány Kedd Május 21, 2013 2:08 am
Jack Sparrow kapitány
Problémák jöhetnek...jönnek...de megoldom!
A karakter teljes neve:
Jack Sparrow
Születési hely, és idő:
1705.augusztus 8. Karib-tenger valamelyik szigete
Csoport:
Kapitány
Babona és jellegzetes tárgyak:
Egy tájolóm van, ami pontosan megmutatja az utat, egy bizonyos dolog felé, amit nagyon szeretnék. Továbbá egy gyöngysor, amit a Spanyol hercegnőtől kaptam, ez a piros kendőmön díszeleg. Aztán van még egy tallérom, ami a kilenc érme egyike. Talán ennyi, bár beszélhetnék még a gyöngyökről ami a hajamat és a szakállam is díszíti, de most nem sorolom fel. Legyen ennyi elég.
Play by:
Johnny Depp
Külső és belső jellemzés:
Ó külsőm. Eléggé rosszul tetted fel a kérdést. Milyen a külsőm? Szerintem elégcsak rám nézni. Hosszú barna haj, melyben egy rénszarvas sípcsontja van és gyöngyök.Továbbá barna szemeim vannak, bajszom és két tincses fonott szakállam, melyen szintén gyöngyök vannak. Általában egy piros fejkendőt hordok és egy kalapot, bár azt néha elhagyom. Ruhám nem giccses, de szeretem. Fehér ing, barna nadrág és barna csizma, ha pontosan tudni akarod. Azt hiszem mindent elmondtam a külsőmről.
●●●●●●●●●●●●●●●
Most meg a belsőmre vagy kíváncsi? Elég fura szerzet vagy, az egyszer biztos. Lássuk csak. Eléggé egyedi stílusom van, szeretek kitúnni a tömegből. Szókimondónak is mondhatnám magam. Megmondom a szemedbe nyíltan azt, amit épp rólad gondolok. Nézzük csak, mik tartoznak szerény tulajdonságaim közé még. Az érzelmeimmel hadfilábon állok, ez tabu téma. Nem beszélek neked róluk.Senki iránt nem igazán táplálok érzelmet. Remélem nem sértődsz meg, ha ez most hanyagolom. Lássuk a következő kérdésed.
Életem:
Hmm. Rátapintottál a lényegre. Kíváncsi vagy az életemre? Akkor kérdezz valakit a helyi kocsmában, hogy ki is az a Jack Sparrow kapitány. 1705 augusztus 8-án születtem valamelyik Karib- szigeten. Nos, ez tény, hogy nem tudom melyik szigeten születtem, tudod nem emlékszem rá. Fiatal korom nagy részét Tortugán és a tengeren töltttem. Kitaláltad volna? Nem ugye. Nos akkor folytatom. Apámmal jártam a tengereket, s arra a tényre jutottam, hogy a kalózkodás lesz a szakmám.Ez nem meglepő, hisz máshoz nagyon nem is értettem. Azt azért megemlítem, hogy az apám a kalóz törvénykönyvének az őrzője. Csak egy kicsit dicsekszem vele. Ne mondja, hogy nem említettem meg. Aztán útjaink szét váltak és ő is megy a maga feje után meg én is. Biztos hallottál már a Fekete Gyöngyről. Igen, ez a szeme fénye, a hajóm. Legendák keringenek arról, hogy alkut kötöttem Davy Jones-al, aki felhozta nekem a tenger fenekéről. Hálás köszönet érte Davy Jones-nak. Aztán zendülés volt ellenem, és Barbossa meg a többi tengeri patkány, aki vele volt, ki tett engem egy lakatlan szigeten. De ezt a históriát biztos ismered. Rólam, az egy puskagolyóval töltött fegyveről és a menekülésemről. Ezt nem firtatom. Elvileg két teknőshöz kötöztem magam és így szabadultam meg. Lehet hogy így van, lehet hogy nem. Azt hiszed amit akarsz. Ezt sosem árulom el, hogy hogyan is jutottam ki. Viszont a szigeten volt elásva jó sok rum. Ennyit azért megosztok veled.További kalandokra vagy kíváncsi? Megjártam Davy Jones börtönét, ahonnan persze sikerült meg szöknöm. Én vagyok az első élő ember, aki megszökött a Bolygó Hollandiról. Mondjuk úgy, hogy azóta jobban gyűlöl engem Davy Jones. Sosem vetettem meg az italt, s az örömlányokat. Ha időm engedi, akkor még el is megyek bordélyházba is.Lássuk csak, mit mondhatnék még el magamról. Gondolkodom, ezért nem beszélek. Sok kalandom volt már életem során.Londonban és Port Royal-ban nem vagyok szívesen fogadott vendég. Kalóztanácsra nem igazán szeretek járni, viszont mint már mondtam, apám őrzi a könyvet,így legalább itt-ott találkozhatok vele. Továbbá lássuk csak mi van még itt. Jaj igen, majd el felejtettem mondani. Port Royal-ban megismerkedtem Bocskor Bill Turner fiával, és egy bájos nőszeméllyel, Elizabeth Swan-nal. Ő velük is volt egy két kalandom, de ez már egy másik mese. Mivel elfogyott a rumom, ami elég nagy probléma, ezért a mesének vége. Hoznom kell egy új üveggel.
Angelica Teach
Admin
✡ Tartózkodási hely : Ahova a tenger sodorja. ♦ Hozzászólások száma : 47 ♦ Join date : 2013. May. 07.
Tárgy: Re: Jack Sparrow Kapitány Szer. Május 22, 2013 7:19 am
Elfogadva!
Mr. Sparrow! Történetedben mindent rendben találtam, kellően bolond karaktert sikerült megalkotnod, de mi így szeretjük Jacket! Nem szaporítom tovább a szót, menj foglalj avit, és vesd bele magad a játékba!