Üdvözlünk téged/titeket, A Karib-tenger kalózai szerepjátékos oldalán. Az oldalon temérdek cannon karakter mellett, keresett karakterek is megtalálhatók. Persze ötletszerűen megalkotott saját karakterek jelentkezését is szívesen vesszük. Legyél kalóz, kapitány, polgár, kuruzsló, örömlány, kannibál, misszionárius vagy katona, esetleg szirén, a lényeg, hogy kreatív légy! Az oldal az ismert filmsorozatra épül, mégis egy-egy újítással. Aktív adminok, és remek hangulat vár majd rátok!
Az oldal 2013. május 9-én nyitotta meg kapuit. (AZ OLDAL TELJES TARTALMÁT CSAK A REGISZTRÁLT TAGOK TEKINTHETIK MEG! )
✡ Tartózkodási hely : A végtelen tenger ♦ Hozzászólások száma : 22 ♦ Join date : 2013. May. 09.
Tárgy: Solomon Csüt. Május 09, 2013 7:42 am
Solomon Blackheart
"S csak a tenger kegyetlenebb az ő akaratánál..."
A karakter teljes neve:
Solomon "Tirius" Blackheart
Születési hely, és idő:
Tortuga, 1710. április 25.
Csoport:
Kapitány
Babona és jellegzetes tárgyak:
Betegesen rettegek a fehér ruhás nőktől és a franciáktól. Nem vetem meg a jó bort és rumot. Hatalmas karimájú kalapom van, melyet állandó jelleggel hordok. Jobb kezemen két nagyobb gyűrű díszeleg, bal csuklóm belső oldalára egy fekete szív van tetoválva.
Play by:
Colin O'Donoghue
Külső és belső jellemzés:
Egy kb. 180 cm magas, barna hajú férfi. Haja rövidre nyírt és ápolt. Arca éles vonásai mélyén ott ül a egy vadászó sötét tekintet. Bő vörös ingeket visel általánosan, melyek fölé kopott fekete bőr mellényét vagy magas gallérú fekete kabátját veszi fel. Magas szárú bőr csizmájába szokta tűrni foltos és kikopott barna vászon nadrágját. Oldalán két kard, egy szablya és egy vívótőr, övében pedig egyetlen egy díszes pisztoly.
●●●●●●●●●●●●●●●
Megbélyegezve, elítélve és romba döntve. Ilyen voltam mikor először hajó fedélzetre léptem. A szolga évek megszilárdították akaratom. Megtanultam elfogadni és örvendeni mindannak amit a sors nekem szánt. A külvilág felé önfeledt és vad álarcomat mutatom, ám olykor elmerülök a múltban. Sokszor vagyok nyers a nem túl szimpatikus idegenekkel szemben. Szenvedélyem a veszély keresése és ha találok rá alkalmat akkor bajt keverek. Ilyenkor érzem magam igazán szabadon élő embernek!
Életem:
"Éltem pár évtizede bonyodalmakkal és kalandokkal van teli. Tortugán egy Victoria nevű kurtizán fiaként születtem 29 lassan 30 éve. Apám talán egy matróz lehetett, hisz engem is vonzott a tenger. Első pár évemben Tortugán tartott el anyám, majd egy baleset folyamán ő meghalt és engem egy helyi kocsmáros fogadott be és dolgoztatott 14 éves koromig. Életem egyik legjobb döntése volt az onnan való szökés és egy hajóval való elmenekülés. A „Soulstealer”, ahova potyautasként csöppentem nem éppen egy tisztességes hajó volt akkoriban. Akkori kapitánya Christopher Sirett az egyik legócskább kalóz, akit valaha ismertem. Rabszolgaként dolgoztam még két hosszú évig, rendkívül rossz körülmények között. Hátamon a „kalózing” melyet a kilencágú szaggatott belém, kezemben pedig rongy mellyel fedélzet padlóját súroltam. És ezek után jött a lázadás… Amíg a kapitány engem a korbáccsal hetente legalább egyszer péppé püfölt, addig matróz és szolga társaimmal szépen lassan észrevétlen eltűntettük tisztjeit a hajóról. Utoljára ő maradt. Könyörgött. És meghalt. A legidősebb matróz Bill Cobbald lett ideiglenesen a kapitány és ő még négy éven keresztül birtokolta ezt a címet. Persze a fejébe szállt a hatalom és a zsákmány elosztása nem volt az ínyünkre. Ezen négy év alatt megtanultam mindent, amit meglehetett a kalózkodás szörnyűséges mesterségéről. Bill még első tisztjének is megtett. Hiba volt részéről. Egy nap váratlanul meghalt, az én elmondásom szerint betegségben. Persze az igazság a tengerfenékre hullott vele együtt. Nem állt most már semmi sem az utamba. Végre kapitány lettem, elismertség, tisztelet és szabadság. Visszatértem Tortugára és új legénységet toboroztam. Régi gyermekkori barátaim lettek tisztjeim és most velük a „Soulstealer” fedélzetén egyengetem sorsom rögös útját közel egy évtizede. Több hajót kifosztottam, városokat raboltam ki, börtönökből szöktem el és csempésztem tiltott árukat. Nem tudom, hogy híres vagy hírhedt vagyok, de az biztos, hogy már hallottak rólam. Foglyaim közül csak páran menekültek meg, ők azok, akik egyáltalán beszélhettek rólam. De nem bánom, féljen a világ. Nem állíthat meg senki és semmi."
Elisabeth Swann
Admin
✡ Tartózkodási hely : Mikor, hol... ♦ Hozzászólások száma : 119 ♦ Join date : 2013. May. 07.
Tárgy: Re: Solomon Szomb. Május 11, 2013 3:01 am
Elfogadva!
Solomon!
Bár továbbra is kicsit rövidnek tartm az az életedről szóló részt, de mivl megvan a 300 szó, így mégis elfogadom! Üdv a fedélzeten! Dobj egy avi foglalót, és irány a játéktér!